Határvadászok

2022.12.02. 12:59

Szekszárdon és Dombóváron toboroztak a rendőrök

Az egyenruhások a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták az érdeklődőket.

TEOL

Toborzás Szekszárdon (Fotó: TMRFK)

A Szekszárdi és Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai a napokban a helyi piacon és bevásárló központban toboroztak. Az érdeklődők részére kollégáink szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. Kollégáink az érdeklődőket bűnmegelőzési tanácsokkal is ellátták a kitelepülés alkalmával.

A határvadászképzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolna megyében a képzésekkel kapcsolatban a 0674/501–100 (3264-es melléken), vagy a 0620/287–8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a [email protected]  címen lehet érdeklődni.

Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában