Rendőrségi összefoglaló

2023.02.22. 09:59

Figyelmetlen volt, árokba lökte az előtte lassító járművet

Az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléses és két anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Tolna vármegye útjain.

TEOL

Utoléréses baleset történt kedden a Bátaszéki úton (Fotó: Makovics K.)

Mint arról tegnap beszámoltunk, utoléréses baleset történt kedden délután, 14 óra körül Szekszárdon. Egy 37 éves helyi férfi közlekedett kisteherautóval Szőlőhegy felől a városközpont irányába a Bátaszéki úton. Feltehetően figyelmetlensége – és a nem megfelelő követési távolság miatt – későn észlelte, hogy az előtte haladó kisteherautó sofőrje lassít – mivel jobbra kívánt letérni a főútvonalról – így nekiütközött, és az árokban lökte a vétlen járművet.

Árokba lökte az előtte haladó járművet a fehér kisteherautó (Fotó: TVRFK)

Szekszárdon egy áruház parkolójában történt koccanás. Egy, a parkolóból figyelmetlenül tolató sofőr okozott anyagi káros balesetet. Szakályban dél körül igazoltattak kollégáink egy 70 éves csibráki sofőrt, akiről kiderült, hogy a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, így őt előállították bűncselekmény elkövetése miatt – olvasható a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában