Baleseti összefoglaló

2023.02.21. 11:50

Figyelmetlenség és vadelütés okozott anyagi kárt

A hétfői nap folyamán négy anyagi káros baleset történt a tolnai utakon - tájékoztatott a vármegyei rendőr-főkapitányság.

TEOL

Tamásiban ütközött össze ez a két autó (Fotó: TVRFK)

Az egyik esetben helytelen sávváltás okozott ütközést Szekszárdon, a Széchenyi utcában. Egy másik alkalommal Tamásiban egy autós figyelmetlensége miatt áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiütközött az ott közlekedő kocsinak. A harmadik esetben az egyik szekszárdi nagyáruház parkolójában egy ismeretlen autós ment neki a mellette parkoló kocsinak, majd elhajtott a helyszínről.

Figyelmetlen sávváltás miatt történt ütközés Szekszárdon (Fotó: TVRFK)

A 6536-os úton egy vad okozott komoly anyagi kárral járó balesetet. Egy terepjáró vezetője közlekedett Tabód felől Kisdorog irányába, amikor a bokros területről féktávolságon belül egy szarvas ugrott elé. A balesetben a jármű összetört, a vad elszaladt a helyszínről.

Egy szarvassal ütközött és csúnyán összetört ez a drága Volkswagen a 6536-os úton (Fotó: TVRFK)  

A hétfői nap sem telt el anélkül, hogy kollégáink ne intézkedtek volna ittas sofőrrel szemben. Az egyenruhások Nagydorogon állítottak meg egy 77 éves vezetőt, aki pozitív értéket fújt a szondába. Az idős sofőr ellen a Paksi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítanak ittas járművezetés vétség elkövetése miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában