Angolosan távozott

2023.02.13. 09:56

Két fát és egy villanyoszlopot is kidöntött az ittas sofőr Szekszárdon

Szombaton a villanyoszlopok kerültek főszerepbe, néhány órán belül három is kitört egy-egy balesetben.

TEOL

A férfi két fát és egy villanyoszlopot is tőből kidöntött.

Forrás: police.hu

Röviddel éjfél után Szekszárdon, a József Attila utcában közlekedett autóval egy férfi – tájékoztatott hétfőn a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A 10-es szám előtt haladása során nem tett eleget a jobbra tartási kötelezettségének, így egy szabályosan parkoló kocsi bal oldalának ütközött. Ezután letért az úttestről, ahol két fát, valamint egy villanyoszlopot tőből kidöntött. A kidöntött fák ágai nekicsapódtak egy ingatlan homlokzati szigetelésének és ablakredőnyének is.

A sofőr a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A beszerzett személyleírás alapján ellenőrizték a rendőrök a jármű közelben lakó tulajdonosát, aki lakásán tartózkodott. A történtekről, illetve műszaki hibáról - állapotából adódóan - nyilatkozni nem tudott.  Mivel a szonda pozitív értéket mutatott, előállították további mintavételre, a kocsit pedig lefoglalták.

A további balesetekről bővebben hamarosan beszámolunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában