Ismeretlen sofőr

2023.02.02. 09:55

Levert egy táblát az M6-oson, majd továbbhajtott

Egy ismeretlen sofőr egy feltehetően MAN típusú, fehér színű tehergépkocsiból (rajta SZTRÁDA felirat) és vontatmányból álló járműszerelvénnyel Budapest irányából Pécs irányába közlekedett.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Szerda délelőtt 11 óra 45 perc körüli időben az M6-os autópálya, jobb pályatest 168-as kilométerszelvényében közlekedett egy ismeretlen sofőr egy feltehetően MAN típusú, fehér színű tehergépkocsiból (rajta SZTRÁDA felirat) és vontatmányból álló járműszerelvénnyel Budapest irányából Pécs irányába – írja közleményében a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A "B" jelzésű alagútban érintőlegesen a jobb padkának ütközött. Ezután, feltehetően a vontatmány tetején lévő feltekert ponyva rúdjával, nekiütközött az alagút falára rögzített változtatható jelzésű táblának, ami megrongálódott. Az ismeretlen járműszerelvény és vezetője megállás és adatai hátra hagyása nélkül tovább haladt.

Ezen kívül Pincehelyen okozott ugyancsak anyagi kárt egy teherautó sofőrje. Figyelmetlen volt és egy villanyoszlopnak tolatott, Dombóváron parkolóban történt koccanás hasonló okból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában