Riasztások

2023.02.23. 08:00

Tűzesetek és műszaki mentések adtak munkát kedden a tűzoltóknak

Február 21-én három tűzesethez és két műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói. Nagyberki külterületén nádas égett, míg Szekszárdon, a Bátaszéki úton két személyautó karambolozott.

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: MW/Lang R.)

Fél hektáron égett a nádas kedd délután a Somogy vármegyei Nagyberki külterületén, ahol előre be nem jelentett külterületi égetést végezték - tájékoztatott a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A tűzesethez a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A tűz a szomszédos telkeket nem érte el.

Kedd délután mintegy 300 négyzetméteren, foltokban égett a nádas Értény külterületén. Tamási önkormányzati tűzoltói kéziszerszámok segítségével oltották el a még izzó részeket.

Mint arról lapunk is beszámolt, két kisteherautó ütközött kedd délután Szekszárdon, a Bátaszéki úton. A balesetet követően az egyik jármű az árokba csúszott. A műszaki mentéshez a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították a járműveket.

Tűzoltók áramtalanítják a balesetet szenvedett járművet (Fotó: Szekszárd HTP)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában