Mi lehet az oka?

2023.03.02. 10:58

Ez már a harmadik komoly tűzeset Nagyszékelyben

Az elmúlt öt hónapban három komolyabb tűzeset történt Nagyszékelyben.

B. M.

Egy hat tagú családnak kellett elhagynia otthonát (Fotó: Dubóczki Dániel (Tamási ÖTP))

Mint arról beszámoltunk, tűz ütött ki február huszonnyolcadikán, kedd este egy lakóházban Nagyszékely közelében: az épület és a tetőszerkezet egy része égett. A tűz máshova nem terjedt tovább, a lángokat eloltották. 

Klubecz Istvánné, Nagyszékely polgármestere lapunknak elmondta, hogy elkeserítő, ami történt, és nagyon sajnálják a tűzeset károsultjait. Mind jól vannak, személyi sérülés nem történt. Még nem lehet tudni, mekkora anyagi kár keletkezett. A nagyszékelyi önkormányzat, miután felveszi a kapcsolatot a károsultakkal, képviselő-testületi döntést hozna a támogatási összegről. 

Klubecz Istvánné polgármester hozzátette, hogy az elmúlt öt hónapban három komolyabb tűzeset történt Nagyszékelyben. Tavaly októberben kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy ház Nagyszékelyben. Januárban pedig egy melléképület gyullad ki a településen, a családi ház is lángra kapott. Kismalacok, anyadisznó is odaveszett a tűzben. Az elektromos tűzesetek kapcsán már felvették a kapcsolatot a szolgáltatóval is, valamint bíznak abban, hogy hamarosan vége szakad a szerencsétlenség-sorozatnak – nyilatkozta a polgármester. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában