Közlekedési baleset

2023.03.27. 13:15

„Füves cigit” szívott, majd összetörte a kocsiját

Az elmúlt három napban egy súlyos sérüléses baleset és nyolc anyagi kárral végződő közlekedési esemény volt a vármegye útjain.

TEOL

Bódult állapotban lehetett a 6-os főúton balesetet szenvedett érsekcsanádi férfi (Fotó: TVMRFK)

Szombaton az esti órákban egy 25 éves érsekcsanádi férfi haladt – feltehetően bódult állapotban – kocsival a 6-os főúton Dunaföldvár irányába. A 105-ös kilométerszelvény közelében, Paks térségében áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol szalagkorlátnak ütközött. A férfinél alkalmazott, ittasságot ellenőrző szonda negatív lett ugyan, de feltehetően kábítószert fogyasztott, ezért őt a rendőrök további mintavételre előállították. A balesetet szenvedett sofőrnél zöld növényi törmeléket találtak, és a fiatal férfi azt is elismerte, hogy a délután „füves cigit” szívott - tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az elmúlt 72 órában egy súlyos sérüléses baleset és nyolc anyagi kárral végződő közlekedési esemény volt a vármegye útjain. Egy Bátaszék közelében történt ütközésben hatan sérültek meg, közülük öten súlyosan. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában