Közlekedés

2023.03.08. 08:30

Ittasan okozott balesetet egy 20 éves férfi Szálka és Bonyhád között

Ittasan okozott balesetet egy férfi keddre virradóra Szálka és Bonyhád között – tájékoztatott szerdán a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Egy 20 éves szekszárdi férfi közlekedett autóval az 5601-es számú úton Szálka irányából Bonyhád irányába. Haladása során a 8-as kilométerszelvénybe érve, ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, majd az útról lesodródott és a vízelvezető árokban állt meg a kocsi, orral Szálka irányába.

Fotó: Police.hu

A balesetben a sofőr és 18 éves utasa sem sérült meg, mindketten használták a biztonsági övet. Az autót vezető fiatalember esetében a szonda pozitív értéket mutatott, így őt előállították további mintavételre. Az ittas sofőr vezetési jogosultságát felfüggesztették és büntető feljelentést tettek ellene.

Fotó: Police.hu

Nem ő volt az egyetlen ittas autós, Dombóváron egy 54 éves helyi nővel szemben tettek büntető feljelentést a rendőrök, mivel a szonda pozitív értéket mutatott.

Mint azt megírtuk, ezen túlmenően két vadelütéses baleset történt kedden Tolnában.

 

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában