Munka közben bukkantak rá

2023.04.18. 15:17

Emberi maradványokat találtak Bátaszéken

Hétfőn, délelőtt a volt malom területén végzett földmunkák során egy nejlonzacskó került elő, amelyből ismeretlen eredetű női koponyát, végtagokat és egyéb csontokat találtak.

Mauthner Ilona

A kép illusztráció.

Forrás: Shutterstock

A helyszínt a bátaszéki polgárőrök biztosították addig amíg a szemlét lebonyolító rendőrök kiérkeztek. A csontokat – az elkövetkező napokban – szakértő bevonásával fogják vizsgálni.

Dr. Bozsolik Róbert polgármester elmondta, egy kisebb kereskedelmi központ épül majd a volt malom helyén, és emiatt végeztek ezen a környéken földmunkákat. Az említett csontok egy bodza bokornak a földből való kifordítása során kerültek elő. 

Mint azt megírtuk, február 16-án egy Paks melletti erdős, fás területen találtak erősen bomlásnak indult testrészeket. Bűncselekményre utaló nyomot azonban sem a testrészek, sem pedig a helyszín vizsgálatakor nem találtak.  A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében indított vizsgálatot annak érdekében, hogy megállapítsák a holttest személyazonosságát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában