Tragédia

2023.04.13. 22:49

Megtalálták az eltűnt férfit, de az életét már nem tudták megmenteni

TEOL

A kép illusztráció.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy Szekszárdról kerékpárral eltűnt 51 éves férfi, Zágonyi Zoltán Zétény keresésében kérte a lakosság segítségét a rendőrség. A bejelentés éjszakáján nem vezetett eredményre, így a keresés az adatok gyűjtésével, elemzésével és a lehetséges területek átvizsgálásával másnap tovább folytatódott – számolt be az esetről közösségi oldalán a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület.

A poszt szerint az élőerős és drónos keresés közben, a délutáni órákban érkezett egy lakossági bejelentés, mely szerint az eltűnt személy kerékpárját vélték felfedezni egy Szálka közeli erdős területen. A rendőrség helyszínre érkezését követően megállapította, hogy valóban a keresett személy kerékpárja található a helyszínen. Ezek után – az eltűnés napján rögzített szagminta alapján – a kutató-mentő egyesület személykövető kutyával folytatta a keresést, amely viszonylag rövid időn belül eredményre vezetett. A keresett személyt megtalálták, azonban az életét már sajnos nem tudták megmenteni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában