Baleseti összefoglaló

2023.04.25. 11:24

Nyitott garázskapu okozott fejfájást a szekszárdi sofőrnek

Az elmúlt hétvégén egy könnyű sérüléssel, és 11 anyagi kárral végződő közlekedési esemény történt a vármegye útjain – derült ki a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság keddi közleményéből.

TEOL

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Pénteken Szekszárdon és Bátaszéken is egy-egy tolatási manőver miatt sérültek autók a sofőrök figyelmetlensége miatt.

Szombaton egy önjáró permetezőgép sofőrje okozott anyagi kárt Iregszemcsénél. Ugyancsak szombaton, délután fél négy körül elszabadult egy pótkocsi és az azon szállított munkagép Szekszárd határában. A pótkocsi vonófeje leakadt a tehergépkocsi vonóhorgáról. Bonyhádon egy áruházi parkolóban történt koccanás, míg Alsónánán egy út szélén parkoló autó oldalát húzta meg egy ismeretlen típusú és rendszámú kocsi, majd az okozó adatai hátrahagyása nélkül elhajtott.

Hétfőn egy személyi sérüléses balesetről tettek utólag bejelentést. Egy figyelmetlen tolnai anyuka tarolta le saját gyermekét biciklizés közben.

Szekszárdon egy nő közlekedett autóval, amikor haladása során egy nyitott garázskapunak ütközött. Dombóváron és Gyönkön szabálytalan kikerülés során rongálódtak autók, valamint Dombóváron egy parkolói koccanás is történt. Pakson egy autós az Állj! Elsőbbségadás kötelező tábla utasítása ellenére figyelmetlenül hajtott a kereszteződésbe, így egy szabályosan közlekedő kocsinak ütközött.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában