Baleseti összefoglaló

2023.05.15. 12:04

Rengeteg baleset történt a hétvégén Tolnában

Az elmúlt hétvégén egy halálos kimenetelű, egy súlyos, valamint két könnyű sérüléssel járó, továbbá hat anyagi kárral végződő közlekedési esemény történt a Tolna vármegye útjain – írta a hétfői közleményében a rendőrség.

TEOL

A Bonyhád felé közlekedő autó sofőrje egy jobbra ívelő kanyarból kiérve áttért a szemközti sávba.

Forrás: police.hu

Mint írtuk, vasárnap egy halálos baleset történt Szekszárdon a Bartina utcában. Az egyik sofőr a helyszínen az életét vesztette.

Súlyos sérüléssel járó baleset történt Szekszárdon, szombaton. Egy figyelmetlen sofőr útpadkára ugratott és elsodort két gyalogost a járdán.

Könnyű sérüléssel járó baleset történt pénteken délután Dunaföldváron. Egy autós a kanyarban kisodródott majd az árokban állt meg.

Szombat délután egy paksi házaspár kerékpározott a 6-os számú főút melletti kerékpárúton Szekszárd irányába. A feleség figyelmetlenségből hátulról a férjének hajtott, a balesetben az asszony könnyebben megsérült.

Az anyagi káros balesetek közül pénteken az M6-os autópálya mindkét oldalán volt egy-egy szalagkorlátnak ütközés, Szekszárdon egy parkolói koccanás történt.

Szintén Szekszárdon, egy figyelmetlen sofőr miatt három autó rongálódott meg. Egy férfi közlekedett autóval a Béri Balogh Ádám utcában, de nem tartott megfelelő követési távolságot, így az előtte haladó, de forgalmi okból lassító kocsinak ütközött, az pedig nekiütközött egy előtte már álló autónak.

A 61-es úton Tamási és Nagykónyi között egy vadelütés történt.

Vasárnap az 5603-as úton történt egy koccanás, amikor egy Möcsényből Bonyhád felé közlekedő autó sofőrje egy jobbra ívelő kanyarból kiérve áttért a szemközti sávba és ott egy szabályosan, vele szembe közlekedő kocsinak ütközött. Mindketten használták a biztonsági övet, a balesetben senki nem sérült meg.

Pénteken Mözsön igazoltattak a rendőrök egy 48 éves ittas férfit, míg vasárnap Szekszárdon egy 47 éves helyi sofőrnél mutatott pozitív értéket a szonda. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában