Baleset

2023.05.30. 16:26

Életveszélyesen megsérült egy fiatal férfi a 65-ös úton

Egy fiatal férfi életveszélyesen, egy nő súlyosan megsérült abban a balesetben, ami kedd délután történt a 65-ös számú főúton, a murgai elágazónál.

TEOL

Egy autó vezetője közlekedett délután két óra körül a 65-ös számú főúton, Hőgyész felől Kéty irányába. A sofőr egy kanyarban átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan nekiütközött a szabályosan érkező autónak. A 23 éves férfi beszorult a kocsiba, ami az ütközés miatt kigyulladt, a tüzet egy autós oltotta el. A sofőrt a tűzoltók és a mentők szabadították ki a járműből. A szemből érkező autó vezetőjének sikerült kiszállni a kocsiból. A mögöttük érkező jármű vezetője – hogy az ütközést elkerülje – jobbra kormányozta járművét, és az árokba hajtott.

Fotó: Police.hu

A 23 éves férfit mentőhelikopter vitte kórházba súlyos, életveszélyes sérülésekkel. A másik autó vezetőjének, egy 55 éves nőnek feltehetően súlyos sérülései lettek. 

Fotó: Police.hu

A baleset helyszínén előbb teljesen lezárták az utat, majd félpályás forgalomkorlátozás mellett folytatták a helyszínelést. A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Dr. Farkas Tamás Péter, Döbrököz alpolgármestere a TEOL.hu kérdésére elmondta, információi szerint a balesetben megsérült nő, Farkas Edit a település független polgármestere.

Mint azt megírtuk, a megyei főkapitányság fokozott óvatosságra inti a Döbrököz és Dombóvár között közlekedőket, ugyanis az úttestet víz és sár borította el a hirtelen lezúdult eső miatt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában