Baleset

2023.05.30. 14:50

Óriási baleset a 65-ös főúton: mentőhelikopter érkezett

Összeütközött három személygépkocsi kedden délután a 65-ös számú főúton, Tevel közelében.

TEOL

Fotó: Police.hu

Három gépkocsi ütközött össze kedden délután a 65-ös főút 21-es kilométerszelvényénél, Tevel térségében. A baleset következtében az egyik jármű vezetője beszorult, őt a szekszárdi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítják ki. 

Fotó: Police.hu

A helyszínre a bonyhádi hivatásos és a teveli önkéntes tűzoltókat riasztották, a társhatóságok mellett mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt a beavatkozás idejére lezárták – tájékoztatott honlapján a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Fotó: Police.hu

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset a murgai elágazóban történt. A helyszínen jelenleg teljes útlezárás van érvényben. Terelésre nincs lehetőség, kérik a közlekedők fokozott türelmét.

Mint azt megírtuk, a megyei főkapitányság fokozott óvatosságra inti a Döbrököz és Dombóvár között közlekedőket, ugyanis az úttestet víz és sár borította el a hirtelen lezúdult eső miatt.

Frissítés (16:25):
Egy fiatal férfi életveszélyesen, egy nő súlyosan megsérült a balesetben. A további részletekről ide kattintva olvashat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában