Elismerés

2023.05.05. 15:43

Kitüntették a bonyhádi kistérség Év Rendőrét

Az elismerést 2023-ban Pap Krisztián r. törzszászlós érdemelte ki.

TEOL

Az elismerést 2023-ban Pap Krisztián r. törzszászlós érdemelte ki.

Forrás: police.hu

Bonyhád Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014 óta adományozza az „Év rendőre” kitüntető címet annak a rendőrnek, aki a Bonyhádi Rendőrkapitányság állományában teljesít szolgálatot, és tevékenysége során kimagasló szakmai teljesítményt nyújt. Emellett alkalmas arra, hogy az állampolgárokban erősítse a rendőrség tekintélyét, valamint életvitele, magánélete a rendőri hivatáshoz méltó.

Az idei évben ezt a kitüntető címet Pap Krisztián r. törzszászlós, a kapitányság Bűnügyi Osztály Bűnügyi Technikai Alosztályának technikusa érdemelte ki. Pap Krisztián c. r. törzszászlós 2001. július 1. óta teljesít szolgálatot a Rendőrség állományában.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság állományába 2017. augusztus 1-jén került. Feladatait kiemelkedően látja el, a szakterületen eltöltött közel 22 év tapasztalatai és munkája miatt példaként állítható az állomány elé. Pap Krisztián c. r. törzszászlós szolgálatteljesítése folyamatosan magas színvonalú, lelkiismeretes. Megbízható munkaerő, aki feladatai ellátása során a tökéletességre törekszik.

A kitüntető címet május 4-én vehette át Filóné Ferencz Ibolyától, Bonyhád polgármesterétől.

Pap Krisztián veszi át a díjat Filóné Ferencz Ibolya polgármestertől  
Forrás: police.hu

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában