Ünnepi állománygyűlés a Katasztrófavédelmi Igazgatóságon

2023.05.05. 18:00

Köszönetet mondtak hősies munkájukért

Május ötödikén Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének ünnepe alkalmából állománygyűlést tartott a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság - tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

TEOL

Boros József tűzoltó százados ünnepi beszédében felidézte Szent Flórián életútját, hősies és önzetlen cselekedeteit

Forrás: TVMKI

A rendezvényen Boros József tűzoltó százados ünnepi beszédében felidézte Szent Flórián életútját, hősies és önzetlen cselekedeteit, amelyekkel kiérdemelte a belé vetett hitet és tiszteletet. Rámutatott a hagyományok őrzésének és életben tartásának fontosságára, hiszen az az önzetlenség, elkötelezettség és szakmai alázat, amely végigkísér a tűzoltó szakma fejlődését, mindig elengedhetetlen lesz annak, aki ezt a hivatást választja.

A rendezvény keretében a vármegyei szervezet vezetője, Dr. Balázs Gábor tűzoltó dandártábornok kiemelkedő szakmai tevékenységének elismeréseként Igazgatói dicséretben részesíti és ajándéktárgyat adományozott Gerendai Éva tűzoltó századosnak, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Ellenőrzési Szolgálat megbízott szolgálatvezetőjének,

Gerendai Éva

Bali Márk Gergely tűzoltó századosnak, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Műszaki Osztály kiemelt főelőadójának,

Bali Márk Gergely

Halwax Károly tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjének,

Halwax Károly

Szalai Bognár Péter címzetes tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjének, valamint

Szalai Bognár Péter

Bor Péter címzetes tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának.

Az elmúlt időszakban nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységéért Igazgatói dicséretben és elismerésben részesítette Németné Szőts Ildikót, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Hivatal előadóját,

Németné Szőts Ildikó

Pető Sándornét, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Költségvetési Osztály előadóját,

Pető Sándérné

Pál Mártát, a Szekszárdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség ügykezelőjét,

Pál Márta

Jakab Sándort, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közfoglalkoztatottját.

Jakab Sándor

Dr. Balázs Gábor tűzoltó dandártábornok, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója az Igazgatósággal kialakított kiemelkedően jó munkakapcsolat, valamint a példaértékű önkéntesen végzett tevékenysége alapján elismerésben részesítette a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesületet, az elismerést Badacsonyi László, az egyesület elnöke vette át.

Badacsonyi László

A 2023. április 12-ei grábóci káreset felszámolásában tanúsított helytállásáért Dr. Balázs Gábor tűzoltó dandártábornok, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója Igazgatói dicséretben részesítette és ajándéktárgyat adományozott Storcz Gábornak, a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjának részére.

Storcz Gábor

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, a belügyi szervnél 25 év foglalkoztatási jogviszonyban töltött év után 2023. május 10-ei hatállyal dicséretben és jutalomban részesítette Dávid Sándor tűzoltó alezredest, a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóparancsnokát. Az elismerést az igazgató adta át.

Dávid Sándor

Az elismerésben részesülteknek gratulálunk!

Fotók: Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában