Ellenőrzés

2023.05.04. 13:51

Szolgálaton kívüli zsaru szúrta ki a kocsit egy szekszárdi bevásárlóközpontnál

Személyazonosságát is hamis iratokkal akarta igazolni egy 24 éves mohácsi férfi, aki érvénytelen rendszámtáblával közlekedett – tájékoztatott csütörtökön a Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Egy szolgálaton kívüli rendőrnek tűnt fel egy hamisnak látszó rendszámtábla egy bevásárlóközpont parkolójában Szekszárdon. A rendőr értesítette szolgálatban levő társait, akik ellenőrizték a kocsi sofőrjét. 

Fotó: Police.hu

Az autó vezetője egy nem hivatalos okmánnyal igazolta mind önmagát, mind pedig az általa vezetett járművet.  A 24 éves mohácsi férfi elismerte a rendőröknek, hogy az autóról ő szerelte le az eredetileg arra kiadott hivatalos rendszámtáblát, és azt is, hogy ő szerelte fel rá – az érvénytelen hatósági jelzést.

A sofőrt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki egyedi azonosító jellel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi további eljárásokra számíthat az általa elkövetett szabályszegésekért, többek között azért is, mert személyazonosságát és a járművet is hamis okmányokkal igazolta a rendőri ellenőrzés alkalmával. 

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában