Baleset

2023.05.22. 10:34

Teherautónak ütközött és megsérült egy motoros Döbröközön

Könnyen megsérült egy motoros még pénteken Döbröközön – közölte hétfőn a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Egy férfi közlekedett péntek délután két óra körül motorkerékpárral Döbröközön, a Rákóczi utcában a Külső utca irányából Dombóvár felé. Egy kanyarban nem az út vonalvezetésének megfelelő sebességgel haladt, átsodródott a szemközti sávba, ahol egy tehergépkocsi oldalának ütközött, majd a motorkerékpárral elesett és az úttesten tovább csúszott. 

Fotó: Police.hu

A teherautó mögött érkező autó sofőrje észlelve a szituációt, jobbra kormányzott, próbálta elkerülni az ütközést. A manőver során a jobb oldali árokban állt meg, ahol a kocsi alja egy szennyvízcsatorna beton gyűrűjének ütközött. A balesetben a motoros könnyebben megsérült. Mindhárom járműben anyagi kár keletkezett.

Mint azt megírtuk, szintén még pénteken hárman megsérültek az 5603-as számú út és az 5604-es számú út kereszteződésében, miután két autó összeütközött. Ugyancsak megírtuk, súlyosan megsérült egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi vasárnap Domboriban.

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában