Mentések

2023.06.27. 12:46

Dőltek a fák kedden, mint a dominó

Június 26-án egy szabadtéri tűzeset és öt műszaki mentés adott munkát a Tolna vármegyei tűzoltóknak. Vasúti sínre, villanyvezetékre, családi ház tetőszerkezetére dőlt fákat és faágakat távolítottak el a beavatkozó egységek – tájékoztatta portálunkat a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: M. Gy.)

Foltokban avar és gaz égett hétfő este Szekszárdon, a Porkolábvölgyben. A tűzesethez a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat. 

Pakson, az Árvíz utcában egy vasúti sínre dőlt fát, míg a Pörösi dűlőn egy 15 méteres fa villanyvezetékre dőlt ágát távolították el a paksi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével.

Egy családi ház tetőszerkezetén támaszkodott egy nagy méretű fa egyik letört ága hétfő reggel Szakcson, a Petőfi utcában. A dombóvári hivatásos tűzoltók egy emelőkosaras járműről, láncfűrész segítségével számolták fel a káresetet.

Egy letört, fennakadt faág veszélyeztette a gyalogosforgalmat hétfő délelőtt Szekszárdon, a Szent István téren. A műszaki mentéshez a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik egy emelőkosaras járműből, láncfűrész segítségével távolították el a közel 8 méter hosszú faágat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában