Baleset

2023.06.05. 08:37

Egy ember sérült a 6-os úton, amikor felborult egy mikrobusz

Személyi sérüléses balesetről érkezett bejelentés 2023. június 5-én 8 óra 8 perckor - tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

teol

Felborult egy mikrobusz a 6-os úton

Forrás: police.hu

Egy mikrobusz haladt a 6-os számú főúton Szekszárd irányába, amikor a 142-es kilométerszelvényben eddig ismeretlen okból az oldalára borult, ezzel két sávot elfoglalva.

Az elsődleges adatok szerint a balesetben egy személy megsérült.

Fotó: Mártonfai Dénes

A forgalom rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban halad. Kérjük az arra közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel haladjanak!

Sajnos az elmúlt hétvége sem telt el közlekedési balesetek nélkül. Pénteken fának ütközött egy autó Szekszárdon. Szombaton Faddon történt egy súlyos sérüléssel járó baleset, szintén szombaton egy motoros ütközött autóval, a balesetben a motoros súlyosan megsérült.

Vasárnap figyelmetlenség okozott több balesetet is. Szedres közelében, egy autós nem adott elsőbbséget a stop táblánál, egy másik autós Várdomb és Bátaszék között nem vette észre a leeresztett félsorompót

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában