Műszaki mentések

2023.06.28. 15:33

Vészhelyzeteket hárítottak el a katasztrófavédelem munkatársai

Június 27-én tíz alkalommal is műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói.

Teol.hu

Forrás: Bonyhádi Katasztrófavédelmi Őrs

Épületekre, kerítésre, villanyvezetékre dőlt fákhoz, vízszivattyúzáshoz és közlekedési balesethez riasztották a hivatásos, önkormányzati és önkéntes egységeket – tájékoztatta portálunkat a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Jelentősebb műszaki mentések:
Kettéhasadt, majd egy lakóház tetejére dőlt egy nagy méretű diófa kedd reggel Bátaszéken, a Deák Ferenc utcában. A műszaki mentéshez a bátaszéki önkormányzati és önkéntes tűzoltókat riasztották, akik motoros láncfűrész segítségével távolították el a fát.

Egy régi, használaton kívüli távközlési vezetékeket tartó faoszlop dőlt meg kedd délután Bölcskén, a Hársfa utcában. A vezetékek a lakóház kéményéhez feszültek. A paksi hivatásos tűzoltók vonultak a káresethez, akik a vezetékeket eltávolították, az oszlopot pedig a földre eresztették.

Három személyautó karambolozott kedd délután Mecseknádasdon, a 6-os számú főút 170. kilométerénél. Az autókban összesen öten utaztak, mindannyian önerőből szálltak ki. A műszaki mentéshez a bonyhádi hivatásos és a mecseknádasdi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsikat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában