Borzasztó

2023.08.31. 14:05

Tragikus: 9 éves kisfiú és édesanyja hunyt el a frontális balesetben Dunaföldvárnál (galéria)

A főút érintett szakaszát teljes szélességben lezárták – tájékoztatott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Teol.hu

Forrás: MW/Pozsgai Ákos

Frontálisan ütközött egy kamion és egy személyautó Dunaföldvár közelében, a 6-os főút 84-es kilométerénél augusztus 31-én 12 óra 40-kor. A baon információi szerint egy 49 éves dunaföldvári nő és 9 éves kisfia hunytak el a balesetben. A személyautó Dunaföldvár felől tartott Dunaújváros irányába, amikor eddig tisztázatlan okok miatt a 84-es kilométernél áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött a vele szembe érkező sódert szállító teherautóval. Az ütközés után a két jármű a főút melletti kukoricatáblában állt meg.

Beküldött kép

Műszaki mentés céljából a dunaújvárosi, a paksi és a solti hivatásos, valamint a dunaföldvári önkéntes tűzoltók vonultak ki a helyszínre. A kaviccsal megrakott kamiont áramtalanították a tűzoltók, valamint az üzemanyag szivárgása miatt egy vízsugárral és egy porral oltóval biztosítják a helyszínt.

A főút érintett szakaszát teljes szélességben lezárták. A balesetben két személy a helyszínen elhunyt. A főút teljes szélességében lezárva, kerülni délről a 6228-as mellékúton az M6- autópályára felhajtva, valamint északról az M8 csomópontnál a 6219-es mellékúton, Dunaújváros felé lehet.

Augusztusban ez már a második olyan, két emberéletet követelő halálos baleset, amiben kamion és személyautó ütközött a 6-os számú főúton Dunaföldvárnál, 11 km különbséggel. Csaknem pontosan megismétlődött a tragédia, a hasonlóság kísérteties!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában