A roncsokba szorultak

2023.08.04. 17:40

Két paksi férfi halt meg a Dunaföldvárnál történt balesetben

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze pénteken délután a 6-os számú főúton. Mindkét sofőr életét vesztette az ütközésben – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Halálos baleset történt a 6-os főúton

Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldala

Valamivel 17 óra után a 6-os számú főút 95-ös kilométerszelvényében Dunaföldvár és Dunakömlőd között egy kamion és egy személyautó ütközött össze ismeretlen módon.

Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldala

Az ütközés következtében a földet szállító kamion az oldalára borult, és maga alá temette a személyautót. A műszaki mentést vezető paksi hivatásos tűzoltók feszítővágóval és emelőpárnával beavatkoznak.

Több ember a helyszínen életét vesztette, több ember a roncsokba szorult. A helyszínre mentőhelikopter érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták 17 óra 15 perctől kezdve.

 A forgalmat az M6-os autópályára terelik, dél felől a Paks Északi, míg Budapest irányából a Dunaföldvári csomópontnál.

Amint azt szintént megírtuk, ugyancsak baleset történt pénteken 14 óra 40 perckor az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán. Egy kisbusz defektet kapott, ennek következtében felborult a 111-es kilométerszelvényben Gyapa térségében. A kisbuszban nyolcan utaztak, heten megsérültek.

Frissítés (21:04-kor):

Kamion és személygépkocsi ütközött össze a 6-os úton, Dunaföldvár közelében, a két jármű vezetője a helyszínen meghalt - közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Az út 96-os kilométerénél a kamion földet szállító pótkocsija az oldalára borult és maga alá temette a személyautót - mondta Komlósiné Kiss Anett.

A balesetben két paksi férfi, a kamion 44 éves és a személyautó 27 éves sofőre vesztette életét - tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában