Bántalmazás

2023.08.21. 14:44

Beszakadt a dobhártyája a Szekszárdon megvert kamasznak

Beszakadt a dobhártyája annak a 12 éves fiúnak, akit egy 31 éves férfi ütött meg egy játszótéren a múlt héten Szekszárdon – hangzott el a TV2 Tények című műsorában. Mint azt megírtuk, a férfi előbb eltűnt a hatóságok elől, majd miután körözést adtak ki ellene, önként jelentkezett a rendőrségen.

Teol.hu

A kép illusztráció.

Egyik ismerőse szerint a férfi azért volt feldúlt, mert a kamaszok korábban ellökték hatéves fiát.  Számon akarta kérni a 12 éves fiút, ezért ütött, amit állítsa szerint azóta már nagyon megbánt. A Tények stábja szerint a környékbeliek sokkot kaptak az eset után. Egy férfi elmondta, ő is egészen biztosan „rendőrségi ügyet csinált” volna az esetből.

A megrongált kerékpár. Fotó: Police.hu

Mint azt korábban megírtuk,  a Szekszárdi Rendőrkapitányságon egy szekszárdi apa feljelentése nyomán rendeltek el nyomozást súlyos testi sértés bűntett és rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt. Az akkor még ismeretlen férfi  augusztus 13-án az esti órákban a vármegyeszékhely egyik játszóterén előzetes szóváltást után megütött egy 12 éves fiút, akinek súlyos sérülései lettek. Emellett egy másik gyerek kerékpárját is megrongálta.

A beszerzett adatok alapján a nyomozók azonosították S. János Dávidot, aki bűncselekményekkel összefüggésbe hozható volt. A férfit több módon is idézték, azonban ő eltűnt a rendőrök elől. Tartózkodási helyének megállapítása miatt augusztus 17-én elrendelték körözését is.  A körözés elrendelése után néhány órával a férfi önként jelentkezett a rendőrségen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában