Balesetek

2023.08.14. 10:28

Jókora kitolás lett egy sima tolatásból Mözsön

Megsérült egy autó vezetője pénteken Tolna-Mözsön – tájékoztatott hétfőn a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Egy helyi nő pénteken a reggeli órákban Tolna-Mözsön a Széchenyi utcában járművével tolatott, ám figyelmetlensége miatt nekiütközött az úttesten közlekedő autó bal oldalának. Az ütközést követően a vétlen sofőr elvesztette uralmát a járműve felett és letért az útról. A  kocsi előbb egy parkoló autónak, majd egy ingatlan kerítésének csapódott. A balesetben a vétlen jármű vezetője könnyebben megsérült.

Fotó: Police.hu

A hétvégén további hét anyagi káros baleset történt, melyek közül két esetben az úttestre futó vadat ütötték el. Három esetben pedig az elhibázott tolatási manőver miatt történt az ütközés. Egy alkalommal az elsőbbségi szabályokat nem tartotta be egy autós, aki Dombóváron a Köztársaság útról akart az egyik helyi bevásárlóközpont felé balra kanyarodni, azonban nem adott elsőbbséget az egyenes haladó személygépkocsinak, és elé kanyarodott.

Mint azt megírtuk, ugyancsak pénteken hárman megsérültek a  6-os úton Paksnál, illetve súlyosan megsérült egy motoros Bátaszék és Bonyhád között. Szintén megírtuk, adatai hátrahagyása nélkül elhajtott egy baleset okozója szombaton a 65-ös számú főúton.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában