Holtan találták

2023.08.28. 13:14

Mindent bevetettek az eltűnt férfi megtalálása érdekében

A faddi Holt-Duna partjára kérték a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület segítségét egy eltűnt férfi keresésében.

Révészné Hanol Erzsébet

Képünk illusztráció (Fotó: MW)

Ahogy arról korábban írtunk, holtan találtak egy férfit vasárnap Faddon, a vízben, a kenderáztatónál. Az esetről a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület is beszámolt a Facebook-oldalán. Mint írták, pénteken érkezett felkérés a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjából. A faddi Holt-Duna partjára kérték a segítségüket egy eltűnt férfi keresésében.

Ezt követően négy fővel és technikai eszközeikkel indultak a megadott helyszínre. A kijelölt terület átvizsgálását 15 órakor kezdték meg szonár segítségével. Ez alatt láttak olyan képet a kijelzőn, amit egyértelműen nem tudtak beazonosítani, és így búvár segítségét kérték a pontosítás érdekében. A fizikai átvizsgálás után egyértelművé vált, hogy azon a területen a keresett személy nem található. Ezek után csatlakoztak a kereséshez, adatfelvételt kezdeményeztek.

Szombaton a lakott területen lévő kamerák felvételeit elemezték, és az eredmények alapján folytatták a kutatást. Végül vasárnap találták meg az elhunytat. Az egyik helyi önkéntes tűzoltó látta meg a keresett férfit Fadd külterületén. A Szekszárdi kutató-mentők köszönetet mondanak a faddi polgárőröknek, halőröknek, tűzoltóknak a segítségnyújtásukért, együttműködésükért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában