Tragédia

2023.08.09. 18:30

Öngyilkos lett az Ozora Fesztiválon holtan talált nő!

Öngyilkosságot követett el az a fiatal belga nő, akit augusztus 6-án találtak holtan az Ozora Fesztivál területén.

Teol.hu

A TEOL.hu nem hivatalos, de megbízható forrásból úgy értesült, hogy a belga nő a sátra mellett követett el öngyilkosságot az egyhetes rendezvény utolsó előtti napján.  A 34 éves nő, aki több barátjával érkezett a fesztiválra, információink szerint egy ideje depresszióval küzdött. Barátai éppen abban bízva vitték el a rendezvényre, hogy azzal „kibillenthetik” depressziójából. 

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az Ozora Fesztiválról a 2012-ben történt rendőrségi razziát követően terjedt el, hogy a rendezvényen gyakori a droghasználat. A köztudatban azóta is ez a kép él a fesztiválról, pedig a világhírű előadókat felvonultató rendezvény számos kulturális és egyéb programot kínál. 

A halálesetről közölt cikkünk megjelenése után – feltehetőleg éppen ezért – többen is rögtön tudni vélték, hogy a nő droghasználat következtében vesztette életét. Portálunk közösségi oldalát ellepték az ezzel kapcsolatos kommentek. Volt olyan minősíthetetlen hangvételű komment is, melynek írója egyenesen minden résztvevő halálát kívánta. Azonban mindössze alaptalan és rosszindulatú pletykának bizonyult, hogy kábítószerhasználat következtében hunyt el a 34 éves nő. 

Nem ez volt az első eset, amikor valaki életét vesztette a fesztiválon. nyolc évvel ezelőtt, 2015-ben egy 50 év körüli holland férfi hunyt el, miután összeesett a tánctéren. Ezt megelőzően, 2013-ban egy német férfi sérült meg életveszélyesen, miután megbotlott és tábortűzbe esett. 

Mint azt a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól kapott tájékoztatás alapján megírtuk. a rendőrségre augusztus 6-án, vasárnap reggel nyolc óra körül érkezett jelzés arról, hogy az Igar-Dádpusztán lévő fesztivál fás-bokros területén egy nő holttestére bukkantak. Megállapítást nyert, hogy az elhunyt egy 34 éves belga állampolgár. A helyszínen idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. Az ügyben a Sárbogárdi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított, mely jelenleg is folyamatban van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában