Államalapítás

2023.08.18. 12:22

Ünnepi megemlékezést tartott a katasztrófavédelem Szekszárdon

Ünnepi megemlékezést tartott az augusztus 20-ai Szent István Nap és a Magyar Államalapításnak Napja alkalmából pénteken a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szekszárdon.

Teol.hu

Czinczár Krisztián, a Szekszárdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség polgári védelmi felügyelője ünnepi beszédében Szent István király életútjáról és az államalapítás érdekében véghezvitt tetteiről emlékezett meg. Intelmei sorából említett néhányat, mint például az igaz hitet, a példamutatást, a becsületességet, az alázatosságot, a türelmet, a mértékletességet, a bölcsességet, és az elődök, a hagyományok követését, az idősek tiszteletét.

Czinczár Krisztián. Fotó: Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Dr. Balázs Gábor, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója hozzászólásában az igazgatóság állományának tevékenységét méltatta. A tábornok köszönetét fejezte ki, hogy az állomány méltóképpen megemlékezett a felmenők által hagyott szellemi örökségről és kellő hitet, tudást és kitartást kívánt valamennyi munkatárs számára a feladataik végrehajtásához.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában