Baleset

2023.09.11. 10:32

Ház kerítésének ütközött egy Toyota Őcsényben

Szalagkorlátnak ütközött, majd egy ház kerítésének ütközve állt meg egy Toyota szombaton Őcsényben – tájékoztatott hétfőn a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Egy rovar miatt történt baleset szombaton 12 óra 40 perc körül, amikor egy férfi közlekedett teherautóval Őcsényben a Fő utcán Szekszárd irányából Decs irányába. 

Fotó: Police.hu

A sofőr elmondása szerint egy darázs repült be az utastérbe. A jármű vezetője megijedt és egy kanyarban jobbra kormányozott. A Toyota letért az úttestről, szalagkorlátnak ütközött, majd tovább sodródva egy ház kerítésének ütközve állt meg.

Mint azt megírtuk, megsérült egy autó utasa, miután három autó ütközött vasárnap reggel a 6-os számú főúton, eljárás indult egy autós ellen, aki járművével fellökött egy kerékpárral közlekedő fiút vasárnap Dombóváron. Megsérült egy motoros, miután egy autóval ütközött vasárnap délután az 5601-es számú úton, szintén megsérült egy férfi, aki leesett egy lovaskocsiról szombaton a 651-es számú úton, ketten megsérültek, amikor összeütközött egy személyautó és egy teherautó még pénteken Dunaföldváron.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában