Baleset

2023.09.11. 10:24

Összeütközött három autó a 6-os úton

Megsérült egy autó utasa, miután három autó ütközött vasárnap reggel a 6-os számú főúton – tájékoztatott hétfőn a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Egy férfi közlekedettjárművével vasárnap reggel, röviddel nyolc óra után  a 6-os számú főút 123-as kilométerszelvényében, Paks irányából Szekszárd felé. Haladása során a 6234-es számú mellékút kereszteződéséhez érve járműve elejével nekiütközött az előtte, vele azonos irányba közlekedő, forgalmi okból lassító kocsi hátuljának. Az ütközés ereje nekilökte egy előtte haladó, de a fenti kereszteződésben jobbra kanyarodni szándékozó autó hátuljának. 

Fotó: Police.hu

A balesetet okozó autó utasa könnyebben megsérült.

Mint azt megírtuk, eljárás indult egy autós ellen, aki járművével fellökött egy kerékpárral közlekedő fiút vasárnap Dombóváron. Megsérült egy motoros, miután egy autóval ütközött vasárnap délután az 5601-es számú úton, szintén megsérült egy férfi, aki leesett egy lovaskocsiról szombaton a 651-es számú úton, ketten megsérültek, amikor összeütközött egy személyautó és egy teherautó még pénteken Dunaföldváron. Szintén megírtuk, szalagkorlátnak ütközött, majd egy ház kerítésének ütközve állt meg egy Toyota szombaton Őcsényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában