Baleset

2023.09.11. 09:46

Leesett egy lovaskocsiról és megsérült egy férfi

Megsérült egy férfi, aki leesett egy lovaskocsiról szombaton a 651-es számú úton – tájékoztatott hétfőn a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Egy férfi közlekedett lovaskocsival szombaton délután negyed öt körül a 651-es számú főúton, Nagykónyi irányából Újireg irányába. A 6-os kilométerszelvénybe érve a fogat mellett elhaladt egy személyautó, amitől a lovak megugrottak és a kocsiról leesett egy szalmabálán utazó férfi, aki az esés következtében könnyebben megsérült. 

Fotó: Police.hu

A hajtónál a szonda pozitív értéket jelzett, ezért ittas járművezetés miatt vele szembe szabálysértési eljárás indult.

Mint azt megírtuk, megsérült egy autó utasa, miután három autó ütközött vasárnap reggel a 6-os számú főúton, eljárás indult egy autós ellen, aki járművével fellökött egy kerékpárral közlekedő fiút vasárnap Dombóváron. Megsérült egy motoros, miután egy autóval ütközött vasárnap délután az 5601-es számú úton, ketten megsérültek, amikor összeütközött egy személyautó és egy teherautó még pénteken Dunaföldváron. Amint arról szintén írtunk, szalagkorlátnak ütközött, majd egy ház kerítésének ütközve állt meg egy Toyota szombaton Őcsényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában