Baleset

2023.10.02. 09:52

Hármaskarambol történt Paks közelében

Sérüléses baleset történt péntek reggel 7 óra 50 perc körüli időben a 6-os számú főúton, Paks térségében – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Forrás: police.hu

Egy páhi férfi közlekedett kamionnal a 6-os számú főúton a Vasút utca irányába. Az útkereszteződéséhez érve balra kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget a vele szemben szabályosan, Szekszárd felől Paks irányába közlekedő Pickup-nak, és a teherautó jobb oldalának ütközött.

Az egyenesen haladó jármű vezetője az ütközést balra kormányzással próbálta elkerülni. Az ütközés illetve a balra kormányzás következtében a platós tehergépkocsi jobb elejével nekiütközött a 6-os számú főúton Paks felől Szekszárd irányába közlekedő személyautónak. A balesetben hárman könnyebben sérültek.

További balesetek a hétvégén:

Tragikus kimenetelű baleset történt pénteken az M9-es autóúton. A balesetben egy 33 éves szekszárdi fiatalember hunyt el.

Szintén pénteken nem sikerült a manőver a terepjáró vezetőjének, a sofőr nem, de utasa megsérült a balesetben. Délután, az M6-os autópálya bátaszéki lehajtójánál nem adta meg az elsőbbséget a sofőr, a három érintett autóban végül négyen sérültek meg. Péntek éjjel, Pörbölyön okozott balesetet egy ittas, külföldi férfi.

Anyagi kárral járó baleseti összefoglalónkat itt olvashatja. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában