Tragédia

2023.10.02. 09:46

Szekszárdi fiatalember az áldozat

Teol.hu

Forrás: police.hu

Mint ahogy arról korábban írtunk, pénteken 10 óra körüli időben egy 33 éves szekszárdi férfi közlekedett autóval az M9-es autóúton Bács Kiskun Vármegye – az 51-es számú főút irányából - Szekszárd irányába. Haladása során a 7-es kilométerszelvénybe érve, a Bogyiszló felé vezető kijáratnál eddig tisztázatlan okból nekiütközött az ott elhelyezett zöld színű püspöksüvegnek, majd a szalagkorlátra felhajtva a személygépkocsi a tetejére borult.

Ezután az úttesten csúszva nekiütközött a bal oldali szalagkorlátnak, majd azon átrepülve az úttest mellett lévő fás, cserjés területen a tetejére borulva állt meg. A balesetben, az autóban egyedül utazó sofőr a helyszínen elhunyt – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

További balesetek a hétvégén:

Hármaskarambol történt Paks közelében még pénteken. Szintén pénteken nem sikerült a manőver a terepjáró vezetőjének, a sofőr nem, de utasa megsérült a balesetben. Délután, az M6-os autópálya bátaszéki lehajtójánál nem adta meg az elsőbbséget a sofőr, a három érintett autóban végül négyen sérültek meg. Péntek éjjel, Pörbölyön okozott balesetet egy ittas, külföldi férfi.

Anyagi kárral járó baleseti összefoglalónkat itt olvashatja. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában