Közlekedés

2023.10.02. 10:02

Nem sikerült a manőver, a sofőr nem, de utasa megsérült

Pénteken délután fél három körül egy alsónánai férfi közlekedett terepjáróval Alsónána irányából az 5602-es számú mellékúton az 5603-as számú mellékút irányába – tudtuk meg a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Teol.hu

Forrás: police.hu

Haladása során az 5-ös kilométerszelvényhez érve az úttestről letért és egy mezőgazdasági területre hajtott, ahol balra nagy ívben kívánt kanyarodni. A manőver során nem az „útviszonyoknak" megfelelően választotta meg a sebességét és a kocsi felborult.  A balesetben a sofőr nem, de a három utasa közül egyikük könnyebben megsérült.

További balesetek a hétvégén:

Tragikus kimenetelű baleset történt pénteken az M9-es autóúton. A balesetben egy 33 éves szekszárdi fiatalember hunyt el.

Szintén pénteken hármaskarambol történt Paks közelében. Délután, az M6-os autópálya bátaszéki lehajtójánál nem adta meg az elsőbbséget a sofőr, a három érintett autóban végül négyen sérültek meg. Péntek éjjel, Pörbölyön okozott balesetet egy ittas, külföldi férfi.

Anyagi kárral járó baleseti összefoglalónkat itt olvashatja. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában