Baleseti összefoglaló

2023.10.02. 10:17

Több anyagi kárral járó baleset is történt az utakon

Teol.hu

A kép illusztráció.

Pénteken történt két anyagi káros baleset is. Szekszárdon egy sofőr figyelmetlen volt, nem biztosított elsőbbséget és egy szirénázó mentőautónak ütközött. A 6-os számú főút 129-es kilométerszelvényében egy vadelütés történt.

Szombaton négy anyagi káros balesetről érkezett bejelentés. Györén és Tamásiban egy-egy figyelmetlen tolatás miatt rongálódtak meg járművek. A 65-ös főúton egy szabálytalan előzés miatt történt koccanás, az 55-ös főút 118-as kilométerszelvényében egy vaddal ütközés történt.

Vasárnap két anyagi káros balesetről tettek bejelentést. Hajnali három órakor Várdomb térségében történt egy pályaelhagyás. A Bátaszék felől Várdomb felé közlekedő autót vezető férfi útra futó őzeket látott, az ütközést balra kormányzással próbálta elkerülni, mely során árokba hajtott. Délután a 61-es számú főúton, Attala belterületén történt egy utolérés. Egy autó kanyarodni kezdett, de a mögötte haladó kocsi vezetője, mivel nem tartott megfelelő követési távolságot, későn észlelte a szituációt és hátulról nekiütközött – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

További balesetek a hétvégén:

Tragikus kimenetelű baleset történt pénteken az M9-es autóúton. A balesetben egy 33 éves szekszárdi fiatalember hunyt el.

Hármaskarambol történt Paks közelében szintén pénteken. Délután Alsónána közelében nem sikerült a manőver a terepjáró vezetőjének, a sofőr nem, de utasa megsérült a balesetben. Szintén délután, az M6-os autópálya bátaszéki lehajtójánál nem adta meg az elsőbbséget a sofőr, a három érintett autóban végül négyen sérültek meg. Péntek éjjel, Pörbölyön okozott balesetet egy ittas, külföldi férfi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában