Tudományos Diákköri Konferencia

2023.11.20. 09:37

A szakmai megmérettetésen különdíjat érdemelt

A Nemzeti Közszolgálat Egyetem őszi intézményi Tudományos Diákköri Konferenciáján remekelt Dudoma Krisztián szekszárdi balesethelyszínelő – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Forrás: ploce.hu

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara is minden évben meghirdeti diákjai számára a Tudományos Diákköri Konferenciát. A 2023/2024-es tanévben a Szekszárdi Rendőrkapitányság balesethelyszínelője, Dudoma Krisztián r. főtörzsőrmester is indult a szakmai megmérettetésen. Dudoma Krisztián a Pilóta nélküli járművek és a fotogrammetria alkalmazása a közlekedési balesetek helyszínén címmel írt tanulmányt. Krisztián a napokban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai vezetői előtt védte meg dolgozatát.

Munkája olyan magas színvonalú volt, hogy a zsűri döntése alapján különdíjat érdemelt, emiatt dr. Kovács Gábor r. vezérőrnagy rendőrségi főtanácstól, az egyetem dékánjától november 16-án elismerést vehetett át a közlekedésrendészeti tagozatban nyújtott teljesítményéért.

kép
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában