Vádirat

2023.11.30. 10:43

Erőszakoskodott az idős nővel az utcán a szekszárdi férfi

A Szekszárdi Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy 47 éves szekszárdi férfi ellen – tájékoztatott Dr. Kiss Yvette, a Tolna Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője.

Teol.hu

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

A vádirat szerint a vádlott 2023. május 13-án délelőtt Szekszárdon egy fodrászüzlet előtti parkolóban személygépkocsijával elállta az útját egy másik gépkocsinak, melynek vezetője, egy hatvan éves nő, azaz a sértett, az autóval éppen tolatásra készült. A vádlott a sértett járművéhez lépett, majd hangos szóváltást követően a jármű bal első ajtaját kinyitotta, és egy alkalommal jobb kézzel megütötte a vezető ülésen elhelyezkedő sértett arcának bal oldalát, végül a helyszínről elhajtott.

A vádlott a cselekményét azért követte el, mert sérelmezte és balesetveszélyesnek ítélte a sértett közlekedési manőverét. A vádlott erőszakos magatartása az utcán tartózkodókban megbotránkozást és riadalmat keltett.

A sértettnek a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülése keletkezett.

A büntetlen előéletű vádlottal szemben a járási ügyészség pénzbüntetés kiszabását szorgalmazza a Szekszárdi Járásbíróságnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában