Elismerés

2023.11.27. 09:28

Rendvédelemért emlékérmet vehettek át

Három rendőr is részesült az elismerésben a Belügyminisztériumban – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu
A képen balról jobbra: dr. Benedek Nikolett, Markovics György, Taukerné dr. Pusztai Erika és dr. Tóbiás Rajmund
Forrás: police.hu

A Magyar Rendvédelmi Kar 2013. november 8-án Budapesten megtartott közgyűlésén döntött a Rendvédelemért Emlékérem alapításáról. A díj megalkotásának célja, hogy elismerjék a magyar rendvédelem területén, a rendvédelem személyi állománya szociális, szolgálati-, munka- és életkörülményeinek javítása érdekében kifejtett, valamint a rendvédelem személyi állománya körében végzett közösségfejlesztő munkát. A díjra a rendőrség teljes állományából, illetve a fenti célokat támogató civil szervezetekből is lehetett javaslatot tenni.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságról Taukerné dr. Pusztai Erika rendőr ezredes, gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes, dr. Benedek Nikolett, alapellátó orvos és dr. Tóbiás Rajmund rendőr ezredes, a Humánigazgatási Szolgálat vezetője érdemelte ki a Rendvédelemért Emlékérmet.

Az elismeréseket 2023. november 24-én a Belügyminisztériumban Powell Pál c. nb. alezredes, a Magyar Rendvédelmi Kar elnöke és Markovics György rendőr alezredes a Magyar Rendvédelmi Kar általános alelnöke, a Rendőrségi Tagozat vezetője adta át.

Az ünnepség elöljárója Dr. Bolcsik Zoltán, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában