Határvadász

2023.12.21. 11:48

A héten is folytatódott a toborzás

A vármegye rendőrei a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatják az érdeklődőket – írja a police.hu.

Teol.hu

Forrás: police.hu

A Tolna vármegyei rendőrök folyamatosan toborozzák a határvadászokat. Az elmúlt napokban Bonyhádon az egyik bevásárlóközpontban jártak. Az érdeklődők részére szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. A határvadászképzéssel kapcsolatban ide kattintva informálódhat.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolna vármegyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a [email protected]  címen lehet érdeklődni.

Érdeklődni lehet továbbá, a rendőrség új online felületén, a www.karrier.police.hu –n.

A következő héten – december 25. és december 31. között – Döbröközön, Bonyhádon, Tamásiban, Gyönkön és Decsen is várják kollégáink a határvadász munka iránt érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában