Tűz

2023.12.04. 15:57

Kéménybe épített gerenda kapott lángra

Öt tűzesethez és nyolc műszaki mentéshez riasztották Tolna vármegyei tűzoltóit a hétvége folyamán – tájékoztatta portálunkat Köves Péter, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Teol.hu

A lángok a több gerendát is elértek. (Fotó: Dombóvári HTP)

Teljes terjedelmében égett egy személyautó péntek este Bölcskén, a Katona József utcában. A tűzeset helyszínére a paksi hivatásos és bölcskei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat.

Kéménybe épített gerenda égett szombat reggel Somogyszilen, a Munkás utcában. A lángok a közelben felhalmozott éghető anyagokon keresztül több gerendát is elértek. A dombóvári hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. Lakosságvédelmi intézkedés keretében az épület három lakójának elhelyezéséről a polgármester gondoskodott.

Fának csapódott egy személyautó szombat este Dombóváron, a Béke utcában. A baleset helyszínére a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével emelték ki a jármű két beszorult utasát, majd azt követően adták át őket a mentőszolgálatnak. 

Forgalmi akadályt képezett egy kidőlt fa vasárnap reggel a Tolna vármegyei Mucsfán, a 6538-as számú úton. A szekszárdi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el a kidőlt fát.

Feszítővágó segítségével emelték ki a jármű két beszorult utasát (Fotó: Bátaszéki ÖTP)

Személygépkocsi és kisteherautó karambolozott vasárnap délután Pörbölyön, a Bajai utcában. A baleset helyszínére a bátaszéki önkormányzati és önkéntes tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában