Balesetek

2023.12.14. 09:27

Két vadelütés egy napon

Tolna vármegye útjain 2023. december 13-án hat anyagi káros baleset történt – írja a police.hu.

Teol.hu

A kép illusztráció.

Egy részeg sofőr Pörböly irányából haladt Bonyhád irányába az 55-ös számú főúton. A körforgalom előtt fékezni kezdett, a kocsi a vizes aszfalton megcsúszott, áthajtott a körforgalmat határoló útpadkán, majd a füves területen állt meg.

Egy vadelütésben két autó rongálódott meg, Kisvejke térségében egy útra dőlt fa miatt hajtott kerítésnek egy autós. Egy utolérés történt Tamási térségében. Egy kikerülés során a nem megfelelő oldaltávolság, egy esetben az elsőbbségadás szabályainak megsértése miatt történt ütközés.

A nap folyamán az egyenruhások Dombóváron intézkedtek egy ittas sofőrrel szemben, aki ellen a mérés eredménye alapján büntető feljelentést tettek. Egy Dalmandon igazoltatott sofőr nem rendelkezett a járműszerelvény vezetésére jogosító kategóriával, ezért előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Előállítottak további két főt, egyikük ellen körözés volt érvényben, a másik bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában