Baleset

2024.01.09. 10:22

Árokba hajtott egy személyautó Pakson

Öt műszaki mentéshez vonultak a tűzoltók január nyolcadikán, hétfőn – tájékoztatta portálunkat Köves Péter, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Négy alkalommal közlekedési balesetekhez riasztották a beavatkozó egységeket.

Teol.hu

Illusztráció: MW

Két személyautó ütközött hétfő hajnalban a 6-os számú főút 107. kilométerénél. A műszaki mentéshez a paksi hivatásos tűzoltók vonultak, akik megszüntették a forgalmi akadályt.

Frontálisan ütközött két személyautó hétfő reggel Szálkán, a Kossuth utcában. A baleset helyszínére a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsikat, továbbá megszüntették a forgalmi akadályt.

Árokba hajtott egy személyautó hétfő délelőtt Pakson, a 6231-es számú út 8. kilométerénél. A paksi hivatásos tűzoltók vonultak a káreset helyszínére, akik az egyik utast segítették ki a járműből. A mentők a jármű mindkét utasát a szekszárdi kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában