Felhívás

2024.01.26. 14:34

Eltűnt fiút keres a rendőrség: a lakosság segítségét kérik!

Eltűnt fiút keres a dombóvári rendőrség. A 14 éves Orsós Lászlót felkutatásában a lakosság segítségét kérik.

Teol.hu

Eltűnt fiút keres a dombóvári rendőrség A rendőrkapitányságon 17030/157/8/2024 számon körözési eljárást folytatnak Orsós László eltűnése kapcsán  – tájékoztatott pénteken a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

Eltűnt fiút keres a rendőrség. A 14 éves Orsós Lászlót körözik.
Eltűnt fiút keres a dombóvári rendőrség. Látta valahol Orsós Lászlót? 
Fotó: police.hu

A 14 éves fiú, a kapospulai lakásotthon lakója engedély nélkül távozott a gyermekotthonból. Azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról.

Eltűnt fiút keres a Dombóvári Rendőrkapitányság

Orsós László normál testalkatú, rövid, barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor viselt ruházata fekete szabadidő nadrág, sötét színű pulóver, sötét színű kabát, FILA portcipő.

A Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-566-070-es telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában