Év végi shopping

2024.01.03. 07:30

Fizetés nélkül sétált ki két nő egy szekszárdi áruházból a púposra pakolt bevásárlókocsival

Néhány perc leforgása alatt elfogták a szekszárdi egyenruhások az egyik tolvajt – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Az ellopott zsákmány

Forrás: police.hu

Szilveszter napján délután egy órakor egy biztonsági őr értesítette a járőröket, mert lopás történt az áruházban. Mint elmondta, két ismeretlen nő egy púposra pakolt kocsival, a kasszát kikerülve távozott az üzletből. Utánuk ment, de kérése ellenére egy rájuk várakozó autóba dobálták a lopott holmit és elhajtottak.

A rendelkezésre álló személyleírás és rendszám alapján több egység is a „vásárlók” keresésére indult. Hamarosan megtalálták a város egyik utcájában az akkor már leparkolt autót, közelében pedig egy, a leírásnak megfelelő öltözetű nő álldogált. Kérdésre először tagadta, hogy köze lenne a lopáshoz, később beismerő vallomást tett.

A kocsi csomagtartójából hiánytalanul előkerültek az eltulajdonított áruk, melyekért közel 115 ezer forintot kellett volna fizetni a kasszánál. A másik nő és az autót vezető férfi kilétének megállapítása és felkutatásuk folyamatban van.

Az ügy vizsgálata a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában