Baleset

2024.01.12. 08:21

Hármas karambol történt a 61-es főúton

Egy autó felborult, egy megállt segíteni, egy harmadik pedig nekiütközött az álló kocsinak.

Teol.hu

Illusztráció: Shutterstock

Összeütközött három személyautó a 61-es főúton, Pincehely közelében, a 47. kilométernél péntek reggel 8 óra környékén. A műszaki mentést végző tamási önkormányzati tűzoltók két járművet áramtalanítottak. A mentők is megérkeztek a baleset helyszínére, ahol teljes szélességében lezárták az utat – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

A rendőrség azt írja, először egy autó ismeretlen okból felborult. Egy másik, a balesetet észlelő autós megállt,a harmadikként érkező nekiütközött az álló kocsinak.

Frissítés 11:35 – A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta portálunkat, hogy a balesetben egy fő súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A helyszínelés és műszaki mentés befejeződött, 11 óra 10 perctől ismét zavartalan a forgalom.

Ez már a harmadik baleset a 61-es főúton 12 óra alatt. Csütörtökön este ugyancsak Pincehelynél történt baleset, akkor az árokba hajtott egy személyautó. Valamint ugyancsak a 61-esen történt baleset péntek reggel Dalmandnál. Egy gépkocsi ismeretlen okokból az árokba borult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában