Lopás

2024.01.15. 12:28

Még a biztonsági őrt is meglopta az áruházi tolvaj

Elfogták a szekszárdi járőrök azt a helyi férfit, aki egy áruházból lopott, majd a biztonsági őr értékeit is meglovasította, tájékoztatta portálunkat a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

A biztonsági őr táskáját és iratait is ellopta a szekszárdi férfi (Fotó: police.hu)

Egy áruház biztonsági őre tett bejelentést a segélyhívón, mert egy gyanúsan viselkedő férfi a megvásárolt termékek mellett a kabátja bélésébe rejtett lopott itallal próbálta elhagyni a boltot. Az őr azt is elmondta, a férfi már ittas állapotban érkezett az üzlethez, a nála lévő fél üveg szeszes italt lerakatták vele, mielőtt beengedték. Miután látták, hogy több terméket rakott el, mint amit kifizetett, a „detektív szobába” kísérték. Ott a 21 éves helyi férfi önként előadta a közel ötezer forint értékű párlatot, ami az átadáskor eltört. A férfit a kiérkező rendőrök igazoltatták és meghallgatták, elismerte, hogy szabálysértést követett el.

Később újabb bejelentést tett az őr, mert a biztonsági helyiségből eltűnt a hátizsákja, az irataival, bankkártyájával együtt. A járőrök rövid időn belül megtalálták a korábban ott járt férfit, előkerült az ellopott hátizsák is, benne hiánytalanul minden irattal és értékkel. A tolvajt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétsége miatt. A meggyanúsított fiatalember beismerő vallomást tett.

Az ügy vizsgálata a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatódik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában