Elképesztő

2024.02.01. 19:30

Csoportosan raboltak ki fiatalokat Baján

Egy 15 éves bácsalmási, valamint egy 17 és egy 19 éves felsőszentiváni lakos a gyanú szerint január 26-án kora délután Baja belvárosában kirabolt egy 15 éves fiatalt. Áldozatukat séta közben szólították le és pénzt követeltek tőle.

Teol.hu

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A fiú először nem akart eleget tenni a felszólításnak, ezért őt a vele azonos korú bűnelkövető megütötte. Ez után a sértett mégis elővette a pénztárcáját, és abból egy ezrest elővett, ami a földre dobott. A pénzt a banda tagjai magukhoz vették.

A két nappal később a forgalmas bajai buszpályaudvaron szintén egy fiatal fiút szemeltek ki maguknak. Őt veréssel fenyegették meg, amelynek hatására a sértett 18 ezer forintot adott át támadóinak.

A bajai nyomozók szerdán reggel a csoportos rablással gyanúsított társaság mindhárom tagját elfogták és őrizetbe vették, majd kihallgatásukat követően kezdeményezték letartóztatásukat. Ezzel egyidőben tovább vizsgálják a történteket: arra kíváncsiak, hogy a sértettektől korábban is vettek-e már el pénzt, esetleg az elmúlt időszakban volt-e más áldozata a bűnbandának – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei rendőr-főkaitányság – olvasható a baon.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában