Előállították

2024.02.23. 14:57

Egy monstrummal, ittasan okozott balesetet a 6-os úton

Ittas sofőr okozta azt a balesetet, ami február 23-án, pénteken dél körül történt a 6-os számú főút dunaföldvári szakaszán – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Mint arról korábban beszámoltunk baleset történt a 6-os főúton, Dunaföldvár belterületén a 85-ös kilométerszelvény közelében február 23-án nem sokkal dél előtt. Egy teherautó vezető egy alárendelt útról úgy kanyarodott ki a főútra, hogy nem adott elsőbbséget az ott közlekedő autósnak. 

Fotó: Facebook/Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület

A balesetet követően mindkét jármű vezetőjével szondát fújattak, mely a kamionos esetében pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították, mely megerősítette az ittasság gyanúját. A férfi ellen a paksi rendőrök büntetőeljárást indítanak ittas járművezetés miatt.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszon félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában