Őrizetben

2024.02.13. 12:03

Jogsija nincs, drogot viszont találtak nála

Az igazoltatás során nemcsak az bizonyosodott be a szekszárdi férfiról, hogy jogosítvány nélkül vezetett, hanem kábítószergyanús anyagot is találtak nála.

Révészné Hanol Erzsébet

Illusztráció: MW

Egy szabadnapos körzeti megbízott figyelt fel egy, a rendőrök által jól ismert férfira, aki autóval éppen az egyik szekszárdi benzinkútra állt be, és tudván róla, hogy nincs jogosítványa, jelezte ezt kollégáinak. A rendőrök nem messze onnan megállították az autóst, akinél semmilyen irat nem volt. A sofőr elmondta a rendőröknek, hogy nincs vezetői engedélye. Mikor ellenőrizték az adatait, látták, hogy a bíróság jogerősen eltiltotta őt a vezetéstől.

Az igazoltatás során az egyik körzeti megbízott benézett az utastérbe, ahol egy műanyag tasakot pillantott meg, melyben kábítószergyanús anyag volt. A 30 éves férfi nem adott magyarázatot arra, hogy a por miként került a kocsijába. Ekkor a rendőrök tüzetesen átvizsgálták a járművet és a sofőrt is, akinek mellényzsebéből hét kisebb csomag került elő, melyekről kiderült, hogy droggyanús anyagok. Ezeket lefoglalták.

A rendőrök további mintavételre állították elő a sofőrt, a nyomozók pedig kihallgatását követően őrizetbe vették a jól ismert férfit. Több bűncselekmény és szabálysértés miatt  kell majd felelnie – mondta el Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában